Új honlapot indított a Hyundai



A Hyundai Motor Group, amelynek vezető vállalata a Hyundai Motor Company, elindította új hivatalos oldalát, ahol a hatékony és pontos tájékoztatással erősíteni szeretné a vásárlóival folytatott kommunikációját.

A honlapra látogatók a főoldalon keresztül könnyedén eljuthatnak a csoport áttekintéséhez, a társaság filozófiájához, arculatához, valamint történelméhez, akárcsak a csoporthoz tartozó egyes társaságokhoz tartozó részletes információkhoz. Azt is láthatják, hogyan osztja el a csoport erőforrásait egymás között és milyen társadalmi felelősségvállalási programokban vesznek részt a cégek. Az oldal egy másik szegletében pedig interjúkat és fotókat találhatóak a világ minden tájáról, így is erősítve a csoport globális jelenlétét.  


Az 1967-ben alapított Hyundai Motor Company több,, mint két tucat autóipari tag- és leányvállalatán keresztül növekedett Hyundai Motor Group vállalatcsoporttá, amelyek között alkatrészgyártótól az autófinanszírozó vállalatig minden terület megtalálható. Nagy vonalaikban a csoport három alapvető pillérre épül: autóipar, acélipar és építőipar. Mindhárom üzletág nemcsak versenyképes és nyereséges, de közösen szinergiában állnak egymással.  

A Hyundai Steel például könnyű, nagy szakítószilárdságú acélokat fejleszt, amelyeket speciálisan autók gyártásához használnak, így a Hyundai Motor képes az alapanyagoktól felügyelni a felhasznált anyagok minőségét. Ugyanakkor a Hyundai Steel az építőipari acél fő beszállítója Dél-Koreában, amellyel saját üzletágában is sikeres. A Hyundai E&C pedig építőipari tapasztalatait felhasználva segítséget is nyújthat a Hyundai jövőben gyártásba kerülő elektromos, üzemanyagcellás és más környezetbarát autóinak infrastruktúrája kialakításában.   

Forrás:cisionwire.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei