Dél-Koreában bemutatkozott a felfrissített Equus



A Hyundai Motor bemutatta a márka zászlóshajója, az Equus modell felfrissített változatát, amely elsősorban felszereltségében mutat újdonságot a korábbi változathoz képest.

Az Equus modell második generációja immár majdnem négy éve van a piacon, így megérett egy kis kiigazításra. A megújult modellnek sokkal kifinomultabb megjelenést kölcsönöz az új, matt betétes hűtőmaszk, valamint a krómbetétes első lökhárítók, amelyekben LED ködlámpák világítanak. Nemcsak a ködfényszórókban alkalmaznak immár LED technikát, de a hátsó lámpatestben is ezek világítanak. Természetesen az új külsőhöz új rajzolatú 18 és 19 collos könnyűfém kerekek is kapcsolódnak.


A belső tér is jóval elegánsabb összhatású, amelyben immár a szélvédőre vetítő HUD kijelző is segíti a vezető dolgát, a futómű átalakítása pedig jótékony hatást gyakorolt az Equus stabilitására. A vezető kényelmét és biztonságát szolgálja az ú fejlesztésű holttér-figyelő rendszer is, amely vizuálisan és akusztikusan is jelez, amennyiben egy jármű halad az autó melletti sávban. 


Természetesen immár az új Equushoz is kapható a Hyundai Blue Link távvezérlési rendszere, amellyel az autó különböző funkcióit (légkondicionáló, ablakok, motor) lehet vezérelni. Ez a szolgáltatás Dél-Koreában az autó két éves koráig ingyenesen jár az Equus tulajdonosai részére. A parkolás megkönnyítésére négy kamerával is fel van szerelve az autó, így teljes bizonyossággal manőverezhető be a hatalmas luxuslimuzin a szűkebb helyekre is.


A fejlesztők nem hagyták érintetlenül az Equus 3,8 literes és 5,0 literes motorjait sem, azok immár még jobban teljesítenek a középső fordulatszám-tartományban is, miközben az 5,0 literes erőforrás teljesítményét 416 lóerőről 430 lóerőre emelték.


A megújult Equus ezekkel a tulajdonságokkal immár jó esélyekkel veheti fel a harcot a Dél-Koreában egyre erősödő importmárkák képviselőivel.

További képek a blog facebook oldalán található.


Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei