Hyundai flottát kapott az Olympique Lyon



A néhány hónappal ezelőtt megkötött együttműködés keretein belül a Hyundai nemrég átadta az Olympique Lyon csapatának új szolgálati autóit.


A korábban Audikat és Mercedeseket használó focicsapatot augusztus óta támogatja a koreai márka, amelynek logója a két évre szóló szerződés értelmében a csapattagok mezein is felváltja az eddigi BetClick szponzor márkajelzését. A támogatás összértéke több,, mint 5 millió euró, amelynek keretein belül a játékosok és csapattagok eddigi Mercedes modelljeiket Hyundai i30, i40 és Santa Fe típusokra cserélték.       


Patrick Gourvennec, a Hyundai France vezérigazgatója elmondta, hogy az együttműködés célja a márkát minél közelebb hozni a fogyasztókhoz. Hozzátette, hogy a Hyundai a franciák egyik legkedveltebb márkájává kíván válni és tovább szeretne terjeszkedni az országban. Kiemelte, hogy a Hyundai immár európai márkának tekinthető, hiszen az itt eladott autók túlnyomó többségét Törökország mellett Csehországban is készítik. Jeong-deok Im, a Hyundai France elnöke szerint a további terjeszkedés egyik fő bázisa a lyoni focicsapat támogatása, hiszen Franciaországban még van hová fejlődnie a márkának.


Az autók ünnepélyes átadásán szóba került az Olympique Lyon csapatának otthont adó stadion támogatása is, amelyet Jeong-deok Kim meg is ígért a stadion vezetőjének, Jean-Michel Aulasnak.


A Hyundai támogatása több, mint egyszerű szponzori megállapodás, mivel ellentétben a korábbi Audi és Mercedes márkákkal, a koreai gyártó termékei jóval elérhetőbbek a focicsapat rajongói számára. Az i30 alapváltozata Franciaországban 16900 euró összegért kapható meg, a kombit pedig 21900 euróért meg lehet vásárolni. A Hyundai az elmúlt időszakban hatalmas változásokon esett át, jobb minőségű anyagok kerültek az autókba, amelyek remek ár-érték arányúak.

Forrás: lyoncapitale.fr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei