A szentpétervári a Hyundai Motor Group legjobb üzeme



A 2012-es eredmények alapján a Hyundai Motor Manufacturing Russia lett a Hyundai Motor Group legeredményesebb üzeme a termelés gazdaságosságát és az előállított termék minőségét tekintve.

A szentpétervári üzem ezen alkalomból megkapta a „Qualitivity 2012” aranymedált, amelyet a Hyundai Motor Group által szervezett idei „Globális Minőség Stratégiája” nemzetközi konferencián vehették át a gyár képviselői Dél-Koreában.


A szintetikus kvalitatív technológia meghatározza a termelés gazdaságossága által létrejött termék minőségét.  A Hyundai Motor Group minden évben ezen kvalitatív meghatározás alapján rangsorolja gyártóegységeit, amelyet már tavaly is az orosz üzem kapott.  2012. során az üzem tovább fejlesztette a kibocsátás minőségét, amellyel idén is a Hyundai Motor Group 26 üzeme közül az első helyen végezhetett.  


A Hyundai Motor Manufacturing Russia 2011. januárjában kezdte meg a tömegtermelést és első évének végére 139 ezer autót állított elő. Ezen év végén a gyárat továbbfejlesztették, így évente már 200 ezres kapacitású üzemmé vált, az igen erős kereslet miatt azonban a gyártónak máris 205 ezerre módosítania kellett a 2012-re tervezett gyártási darabszámot. Jelenleg a Hyundai Motor oroszországi gyártóüzeme a legnagyobb autóipari beruházás Oroszország észak-nyugati régiójában és egyike az ország vezető vállalatainak.    


Forrás: hyundai-solaris.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei