Kémfotókon a jövő Hyundai modelljei



Ismét felbukkantak Dél-Korea utcáin a Hyundai vadonatúj autói, amelyek álcázással járják tesztútjaikat.


Már korábban is beszámoltam arról, hogy álcázva tesztelik a Tucson/ix35 felfrissített változatát. Az akkori álcázott, majd később álcázatlan felvételeken látható modellt ősszel be is mutatták, mint az ix35 üzemanyagcellás változatát Fuel Cell utónéven.


Az akkori sajtóközlemény szerint azért módosították a forradalmi hajtóművel felszerelt modellt, hogy azzal is megkülönböztessék a típus hagyományos kiviteleitől. Most azonban úgy tűnik, hogy a Fuel Cell átalakításait megkaphatja a teljes sorozat is.


Erre utalnak ugyanis a legújabb kémfotók, amelyeken egy csupán elöl álcázott ix35 látható. Az álca alatt jól kivehető az új, vízszintes krómozott hűtőmaszk, valamint az új formájú ködlámpák. Persze kérdés, hogy vajon csak a dél-koreai kivitel kapja meg ezt az átalakítást, vagy a csehországi üzemben gyártott változatok is átalakulnak majd. 


Az ix35 mellett a jövőre megújuló Genesisről is sikerült újabb fotókat készíteni. Az újabb felvételeken az erős álca ellenére immár elölről is láthatjuk az új luxusautó legjellegzetesebb vonásait.


A fotók alapján megállapíthatjuk, hogy az új Genesis sokkal elegánsabb és egyben sportosabb kialakítást kap, mint elődje. Széles hűtőrács, keskeny lámpatestek erősítik ezt a hatást, amelyre a hatalmas felnik még jobban felhívják a figyelmet. A fényforrások elöl-hátul LED-esek lesznek, még az irányjelző fények is ilyen technikával világítanak.


Ahogy az egy igazi luxusmodelltől illik, számos elektronika kerül az új Genesis modellbe, amelyek már a kémfotón szereplő autóban is helyet kaptak. Az álcázás ellenére kivehetőek a parkolósegéd első-hátsó érzékelői, a szélvédőre információkat vetítő HUD display rendszer, valamint a szélvédő felső sarkában is megtalálható a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer kamerái.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei