Malajziába is megérkezett a Veloster



A Hyundai-Sime Darby Motors már az év elején be kívánta vezetni a Velostert a maláj piacra, ám szállítási nehézségek miatt ez csak mostanra sikerült.

A 2+1 ajtós megoldása miatt különleges Velostert nagyon rég várták már Malajziában, amely mostantól három változatban érhető el: 1,6 M/T (manuális váltóval), A/T (automata váltóval), illetve Premium A/T kivitelben.


A Veloster modellt Malajziában nem az 1,6 literes, közvetlen befecskendezéses GDi motorral, hanem egy hengerenkénti befecskendezéses 1,6 literes erőforrással szállítják, amelynek teljesítménye 132 lóerő, forgatónyomaték maximuma pedig 158 Nm.

Az alapváltozat többek között 17 collos alufelniket, nyomógombos indítást, érintőképernyővel felszerelt hathangszórós audiorendszert és ködlámpákat tartalmaz. Viszont manuális a légkondicionáló, valamint szövetbevonatot kapnak az ülések, a biztonságra pedig csak két légzsák és ABS felügyel. Az automata váltós verzió kapja csak meg az ESP, VSM rendszereket, illetve az ezzel együtt járó visszagurulás-gátlót is.


A Premium változatban már 18 collos kerekek és LED projektoros fényszórók is megtalálhatóak csakúgy, mint a LED hátsó lámpatestek, belül pedig bőrülések, mélynyomóval és kihangosítóval ellátott, kormányról is vezérelhető audiorendszer, napfénytető, automata klíma, tolatókamera fokozzák a kényelmet.   

A bemutatón egy fehér Veloster modellen megtalálhatóak voltak a Turbo változat kiegészítői, amelyek azonban csupán kiegészítők, amit a hagyományos modellre is megrendelhetnek Malajziában.  


A Velosterhez – csakúgy, mint a többi Hyundai modellhez – 5 év, vagy 300 ezer kilométeres garancia jár.


Forrás: paultan.org

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei