Többszörös elismerés a Hyundainak Ausztráliában



A Hyundai Motor Company Australia hétből három kategóriában győzedelmeskedett az idei Canstar Blue autós díjkiosztón.

A Hyundai ausztrál képviselete a három megnyert díj mellett egy negyediket megosztva érdemelt ki egy független közvélemény-kutatás nyomán, amelyet az ország vezető piackutatója, Colmar Brunton végzett.

A vásárlói elégedettség tekintetében az ausztrálok 2012-ben ismét a Hyundai márkát választották más vezető autógyártókkal szemben, amellyel öt csillagos minősítést szerzett az alábbi kategóriákban: Autók, Megbízhatóság, Érték, illetve Vevőszolgálat.

A Canstar Blue megbízásából Colmar Brunton 7500 ausztrál vásárlót kérdezett ki azért, hogy felmérje a termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos elégedettségüket. A felmérés az elmúlt három évben új autót márkakereskedésből vásárlók között zajlott.  


Akárcsak 2011-ben, idén is a japán vetélytársakat megelőzve az ausztrálok a Hyundai márkát választották a legjobb értéket képviselő márkának. A felmérés emellett kimutatta, hogy a vásárlók a leginkább a Hyundai megbízhatóságával elégedettek és ezzel együtt a vevőszolgálattal is a koreai márka ügyfelei a leginkább elégedettek.

Az autóipari szegmensben összességében a Hyundai szerezte az idei évben a legtöbb elismerést, amellyel tovább erősíti pozícióit a vásárlók körében.

„Ez az eredmény jelzi a Hyundai márka vezető pozícióját a vásárlói elégedettség terén is. „ – mondta Oliver Mann, a Hyundai Motor Company Australia marketing vezetője. „Nagyon örülünk annak, hogy a Hyundai autóit, valamint ami még fontosabb, a Hyundai értékesítő hálózatát egy független felmérés eredményeként ügyfelei ilyen mértékben elismerik.”

Forrás: theautochannel.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei