A Hyundai i10 az Év Tanulóautója


Az angol Járművezető-oktatók Szövetsége idén a Hyundai i10 modellnek ítélte az Év Tanulóautója díjat.

A Járművezetők Szövetségének szakértői nagyon szoros versenyben idén a Hyundai i10-nek ítélték oda a díjat, amelyet kiváló minőségű belső terével, nagyvonalú felszereltségi színvonalával és elérhetőségével érdemelt ki.   

„Gratulálunk a Hyundainak, hogy a modellje nyerte az Év Tanulóautója díjat!” – mondta a szövetség főtitkáraként Carly Brookfield. „Hivatásos vezetőkként az autóválasztás életbevágóan fontos kérdés számukra – nem csak a vezetési, de az üzleti szempontok miatt is.”  


„Az alacsony költségeinek köszönhetően nem meglepetés, hogy az i10 annyira népszerűvé vált a vezetőoktatók között” – mondja Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Az alacsony biztosítási díjaival az i10 lehet a tökéletes első autója annak, aki letette a vizsgát.”

„Habár sokaknak meglepetés lehet ez a döntés, a Hyundai kiváló értéke annak vezethetőségével és rugózási komfortjával párosulva üzleti szempontból is megalapozottá teszi egy ilyen autó megvásárlását” – teszi hozzá Simon Miller, a Vezetőoktató magazin szerkesztője.   


Amióta a Hyundai 2014 januárjában bevezette az i10 modellt az angol piacra, a modell számos elismerést kapott verhetetlen értéke, vezethetősége és stílusos formaterve miatt – köztük a What Car? magazin nemrégiben már második alkalommal a Legjobb Városi Autónak választotta.      

Ezen túlmenően a Hyundai nemrég bevezette az i10 modell Premium SE változatát, amely tovább növelte az autó értékét. Az új modellváltozatban számos olyan kiegészítő megtalálható, amelyeket csak nagyobb autókban szokás, így pl. a fűthető ülések és kormánykerék, valamint a panoráma napfénytető.


2014-ben a Hyundai az első koreai autógyártóként több mint 25 ezer autót adott el egyelten modellből – az i10-nek köszönhetően.   

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei