Fűszercsomagot kapott a Hyundai HB20


Brazília legnépszerűbb Hyundai modelljeként a HB20 most új sportcsomaggal gazdagodott, a különleges kiegészítőkkel felszerelt kompakt viszont csak limitált szériában kapható.

A Hyundai Motor Brasil által helyben gyártott HB20 modellsorozat új tagja a HB20 Spicy, amely sportosra alakított fekete fényű hatszögletű hűtőmaszkjával, oldalküszöb-toldataival és hátsó diffúzor-imitációjával jóval dinamikusabb megjelenést kölcsönöz a modellnek, mint hagyományos társai.   


A sportosabb megjelenést ezek mellett elöl fekete betétes fényszórók, oldalt grafitszürkére fényezett könnyűfém keréktárcsák és fényes fekete, irányjelzővel ellátott külső tükörházak, míg hátul feketére színezett lökhárítóbetét fokozzák tovább.


A beltérben krómozottak az ajtónyitók, szürke keretet kaptak a légbeömlők, valamint szürke varrást kaptak a fekete színű bőrülések. A különleges szériában alapáron jár a légkondicionáló, a négy irányban állítható szervokormány, a négy elektromos ablak, valamint a két első légzsák és a blokkolásgátló.  


A HB20 Spicy kivitel a fentiek mellett felszerelték a Hyundai 7 collos érintőkijelzővel rendelkező blueMediaTV multimédiás rendszerével is, amely a navigáció és a telefon-kihangosítás mellett rendelkezik képnézegető és naptárfunkcióval, de akár tévénézésre is alkalmas.   


A HB20 Spicy az 1,0 és az 1,6 literes benzinmotorokkal egyaránt rendelhető, áruk 44 450 (kb. 3,8 mFt) és 53 545 brazil reál (kb. 4,6 mFt) között mozog.


Forrás: revistaautoesporte.globo.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei