Sonatát és Tucsont tesztel a Hyundai Amerikában


Mindkét modellt már bemutatták ugyan, ám a Hyundai mérnökei a piacra lépést megelőző utolsó pillanatokat is kihasználják, hogy véglegesítsék a Sonata és a Tucson paramétereit.

Egy kaliforniai autópálya melletti parkolóban kapták lencsevégre a Hyundai két legújabb modelljét, amelyek a H350 teherautót társaságában vártak továbbhaladásra. Az egyikük a vadonatúj Tucson generáció, amelyet ugyan már a márciusi Genfi Autószalonon megismerhetett a világ, ám az ott kiállított modell célzottan az európai ízlésvilágnak megfelelő motorokkal, felszerelésekkel rendelkezett, amely nyilván eltér majd az amerikai változattól.

A prototípus erős álcázása ugyan szinte teljesen eltakarja az autót, ám a hatalmas könnyűfém keréktárcsák ugyanazok, mint amelyeket az európai Tucson viselt már a bemutatót megelőző tesztelések során is. Az amerikai igényeknek megfelelően a Tucson „újvilági” változata nagyobb, erősebb benzinmotorokat kap majd, amelyek között találhatunk majd turbófeltöltős változatokat is.


A Hyundai tesztelői a Tucson és a H350 mellett kihasználták az alkalmat, hogy a januári Detroiti Autószalonon már leleplezett Sonata Hybrid modellt is a helyi viszonyokhoz igazítsák. Nem sok idejük van erre, hiszen a vállalat ígérete szerint az első példányok még tavasszal megérkeznek a kereskedésekbe, amelyet a Plug-in kivitel még az idén követ majd.    

Forrás: tflcar.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei