Új vezető a Hyundai európai központjában


Áprilistól Thomas A Schmid került a Hyundai Motor Europe vezető menedzseri (COO) posztjára, aki az Európa-központ operatív ügyeiért lesz felelős a jövőben.

Az 55 éves, osztrák származású Schmid már 2013-tól mint egyéni és flottaértékesítési alelnök dolgozott a Hyundai központban. Közvetlen felettese Byung Kwon Rhim, a Hyundai Motor Europe elnök-vezérigazgatója. Az új vezető a Hyundai egész európai szervezeti, marketing és vevőszolgálati tevékenységének stratégiáját irányítja. Célja, hogy biztosítsa a Hyundai márka továbbra is fenntartható növekedési ütemét Európában.  


„Thomas Schmid már a múltban is jelentősen hozzájárult a Hyundai európai sikereihez” – mondta Byung Kwon Rhim. „Igen széles körű tapasztalatokkal rendelkezik az autóiparban, ezért biztos vagyok benne, hogy a jövőben is sikeresen dolgozik majd azért, hogy közép- és hosszú távon is ügyfeleink elégedettsége által elérjük céljainkat.”


Mielőtt 2013 májusában a Hyundaihoz került, Schmid az európai autóipar különböző márkáinál töltött be vezető beosztást. Tanulmányait a Bécsi Egyetem Master of Business Adminstration, Master of Law and Economics és Master of Laws szakjain végezte el, képesítéseit pedig később Amerikában is tovább bővítette.

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei