Díjazták az új Hyundai Sonata takarékosságát


Az amerikai Automotive Science Group szerint a Hyundai Sonata a 2015-ös év leggazdaságosabb modellje, mivel az autó fenntartási költségei kategóriájában a legalacsonyabbak.

A gazdaságosság mellett a Hyundai Sonata és a Santa Fe Sport modellje kategóriájában a Legjobb Öt közé került a teljeskörű értékelések alapján, a legmagasabb pontszámokat elérve a társadalmi, környezeti és gazdaságossági eredményeket is figyelembe vételével kialakított értékelés során.


„Az Automotive Science Group elismeri a Hyundai innováció iránti elkötelezettségét, miközben a termékfejlesztés alapkövei között megtartotta a vállalat társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit” – mondta Colby Self, az Automotive Science Group ügyvezetője. „Ezen értékeket megtartva figyelemre méltó, hogy olyan járműveket gyártanak, amelyek a kívánt gazdaságosságot nyújtják a fogyasztók részére.”


A Sonata modellt 64 kategóriatársa közül emelték a Legjobb Öt közé, míg a Santa Fe Sport összesen 132 középkategóriás SUV között került a Legjobb Öt közé. Az ASG a 2015-ös modellévű, Észak-Amerikában megvásárolható járműveket vizsgálta meg, amelyek közül több ezer algoritmusszámításra és adatokra épülő autóipari értékelési rendszerekkel állapították meg a nyerteseket. Az ASG a saját fejlesztésű Autóipari Teljesítmény Indexet használja, amely hagyományos beállítások mellett környezeti, gazdaságossági és társadalmi teljesítménymutatókat is tartalmaz.    


„A Sonata és a Santa Fe Sport elismerése ismét bizonyítja a Hyundai azon elkötelezettségét, miszerint kiemelkedő választékot nyújt az autóvásárlók számára – akár a limuzinok között, akár a crossoverek között keresgélnek” – mondta Mike O’Brien, a Hyundai Motor America terméktervezési alelnöke.

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei