Interaktív stúdiót nyitott a Hyundai


A Hyundai egy olyan új, digitális kiállítóteret hozott létre a dél-koreai Szöulban, amelyen keresztül a fiatalabb generáció is megismerheti a márkát és annak tevékenységét.  

A Hyundai Motor a szöuli COEX konferenciaközpontban létrehozta a Hyundai Motorstúdió digitális változatát, amely teljesen új élményt nyújt a Hyundai márkáról anélkül, hogy szükség volna az autók jelenlétére. A digitális kiállítóteret kifejezetten azon fiatal generáció számára készítették, akik már rutinosan kezelik a digitális eszközöket.


A kiállítás középpontjában egy hatalmas, 6,2 méter széles és 2,6 méter magas kivetítő (Live Theater) helyezkedik el, amelyek mellett számos kisebb, különálló személyes érintőképernyős eszközt is elhelyeztek az asztalokon. Ezeken keresztül az érdeklődők kiválaszthatják a Hyundai egyes modelljeit, azok színét, felszereltségét, amelyek összesen 26 ezer féle kombinációban érhetőek el. A konfigurálás után nemcsak arra nyílik lehetőség, hogy megnézzék a monitoron az összeállított autót, de egy 3D falon térhatásban is láthatják azt anélkül, hogy az a valóságban is ott volna.   


A különleges élmény teljessé tételéért a kiállításon dolgozó Guruk segítenek személyre szabni az autót, de emellett javaslatot is tesznek arra, hogy hol tudják az aktuális autókat egy Hyundai tesztközpontban kipróbálni. A kiállítóközpontban persze emellett lehetőség van arra is, hogy a színeket, illetve a belső bőrhuzatot megtekintsék, valamint egy digitális képet nyújtó szemüveg segítségével egy különleges, virtuális WRC versenyen is részt vehetnek.


A márkaélmény fokozása érdekében a Hyundai előbb Dél-Koreában, majd nemrég Moszkvában nyitotta meg Hyundai Motorstudióját, ahol nem elsősorban az értékesítésre helyezik a hangsúlyt, sokkal inkább meg kívánják ismertetni a látogatókkal a márkát, annak tevékenységét és a vállalat szerepét a világ gazdaságában.

Forrás: blog.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei