Mozgó szobrot visz a Hyundai Milánóba


A Hyundai Motor bejelentette, hogy a vállalat az idei Milánói Dizájnhétre egy olyan műalkotással készül, amely a Hyundai formai filozófiáját testesíti meg.

Április 13-ától idén ismét megrendezésre kerül a Milánói Dizájnhét, ahol a Hyundai a világhírű Reuben Margolin művésszel közösen be kívánja mutatni a „Mozgó Folyékony Szobor” koncepciójának második változatát.


Az elsőként a 2013-as Milánói Dizájnhét alkalmával bemutatott Mozgó Folyékony Szobor továbbfejlesztéseként létrejött alkotás a „Hello, vonal!” címet kapta. Ebben a forma és a mozgás egy állandóan változó hullámvonalat formáz meg, amely a fametszetű elemekkel egy élő szervezetet utánoz, amellyel a „mozgás pillanatát” demonstrálja.  


Ez az installáció a Hyundai Motor folyékony szobrászati formafilozófiáját tökéletesen szimbolizálja. A szobor mozgása a vállalat Hangdizájn Kutatólaboratóriumát egy olyan zenemű megalkotására késztette, amely hangzásával is a Hyundai formafilozófiájához idomul, így maximalizálva a látvány hatását.    


A Milánói Dizájnhét egy rangos globális dizájnkiállítás, ahol a különböző területen, érdekelt világmárkák bemutatják a dizájnhoz kapcsolódó tevékenységeiket. A Hyundai mellett több mint húsz autómárka vesz részt az eseményen, köztük a Lexus, a BMW és a Mercedes-Benz.


Forrás: globalpr.hyundai.com, businesskorea.co.kr 

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei