Kicserélik a Hyundai Genesis kerekeit


A Hyundai legújabb szervizkampányában lecserélik az új Genesis gumiabroncsait, mivel azok menet közben vibrációt okozhatnak.  

A Hyundai Genesis tulajdonosok ingyen kapnak új gumit a vállalattól, amelyről hamarosan minden ügyfél értesítést kap majd. A Hyundai ugyanis úgy döntött Dél-Korea után Amerikában is kicseréli a jelenlegi gumiabroncsokat egy másik márka termékére, mivel az eredeti gumik vibrációt és nagyobb zajt okoznak.

Eddig ugyanis a Hyundai Genesis 2015-ös változatát 18-as és 19-es kerekekkel szerelték, amelyeken Hankook Venus S1 Noble 2 abroncsok voltak. Mostantól a Hankookot a 18-as méretben egy Michelin, míg 19 collos változatban a Continental ProContact DX gumik váltják fel.  


„Függetlenül attól, hogy ügyfeleink érzékeltek-e problémát a gumikkal kapcsolatban, kereskedőink négy vadonatúj abroncsra cserélik az autókon jelenleg fent lévőket”- mondja Jim Trainor, a Hyundai Motor America szóvivője.

Az amerikai Consumer Reports március közepén figyelt fel a márka dél-koreai szervizkampányára – mivel Amerikában ilyen jellegű kampány nem volt érvényben. Akkor a Hyundai amerikai képviselete még nem tervezte a kampány átvételét, ám áprilisra kiderült, mégis kiterjesztik azt az Egyesült Államokra is.

Forrás: consumerreports.org

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei