Sportcsomagot kapnak a Hyundai modellek Németországban


Mostantól számos Hyundai modellhez rendelhetőek olyan sportos kiegészítők, amelyekkel tulajdonosaik még vonzóbbá, egyedibbé tehetik választottjukat.

Németországban megkezdték a sportos Hyundai kiegészítők forgalmazását. A hátsó diffúzorral, tetőspoilerrel, vagy éppen új könnyűfém felnikkel felszerelve a Hyundai modelljei még dinamikusabb megjelenésűvé, egyedi karakterekké válnak.  


A többszörös díjnyertes Hyundai i10 városi kisautóhoz összesen hétféle mintázatú, különböző méretű és színezetű alufelni választható, amelyek mellett vörös-szürke vagy sárga-szürke dekormatricák díszíthetik az autó oldalait és hátulját. A kisautó sportos karakterét kívánságra egy teljesen új, az eredeti autó színére fényezett első lökhárító emelheti tovább, hátul pedig diffúzor és tetőspoiler is helyet kaphat. Az átalakítás a 25 milliméterrel lejjebb ültetett rugókkal válik teljessé, amely a kinézet mellett az autó útfekvésén is javít.   


Az i10 mellett már a vadonatúj i20 is teljesen egyénre szabható. Az aerodinamikára és a sportosság hangsúlyozására kínált különböző felniken és kiegészítőkön túl a tulajdonosok a kisautó arculatát is megváltoztathatják, ha úgy akarják: új, fényezhető sarokidomokkal és egy fekete hűtőrácsbetéttel az autó kiemelkedhet a többi i20 közül.    


Az egyénre szabhatóság bajnoka viszont egyértelműen az i30, amelynek tulajdonosa tízféle méretű, színezetű és formájú alufelni közül válogathat. A feketére fényezett első és hátsó kialakítással összefüggésben a hozzájuk kapcsolódó küszöbidomok összetéveszthetetlen karaktert adnak a kompakt modellnek. Az ötajtós i30-hoz a Hyundai ezen túlmenően tetőspoilert, valamint kívánságra 20 milliméteres ültetést is kínál.

A fenti modellek mellett a Hyundai kiegészítők a teljes modellpalettára kínálnak különböző megoldásokat – az ix20-tól a középkategóriás i40-en át az ix35 és Santa Fe terepjárókig. A kiegészítőket kizárólag a Hyundai hálózatán keresztül lehet megvásárolni.  

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei