Kosarasok számára is kiváló az új Hyundai i20


Az angliai Ipswichben működő Turners Hyundai márkaképviselet meghívta a helyi kosárlabdacsapatot, próbálják ki, mennyi hely van az új i20-ban.

Annak érdekében, hogy megnézzék, mennyi fejtér és lábtér áll rendelkezésre a Hyundai új kisautójában, a helyi kosárlabdások négy játékosa – köztük egy 2,13 méteres fiú is – beszálltak a kiállítóteremben álló új i20 modellbe.


„Látjátok, mennyi helyetek van egy új Hyundai i20-ban?” – kérdezte közben a kosarasok mellett 183 centiméteres magasságával eltörpülő Nathan Ramsey, a szalon igazgatója. „A lényeg az, hogy mennyi hely van odabent és a fejtér tekintetében egészen kiemelkedő a kisautó. A játékosokat is meglepte az autó térkínálata. Amikor meglátták az autót, elbizonytalanodtak, de mindannyian befértek és jól érezték magukat bent” – folytatta Ramsey.


Az igazgató azt is elmondta, hogy a kosárlabdacsapat játékosai a Turners Hyundai autóit használják a mindennapokban. A város keleti részén fekvő autószalon jelentős mértékben támogatja a már 1976 óta létező, vagyis az egyik legrégibb helyi csapatot, amely az angol kosárlabda liga második osztályában küzd, így minden támogatásnak nagyon örülnek.   

Forrás: ipswichstar.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei