A Hyundai is védekezik a gyilkos vírussal szemben


A Hyundai Motor Group ettől a héttől kezdődően vezette be azon egészségügyi intézkedéseit, amelynek révén jobban védhetik munkavállalóikat a Dél-Koreában továbbra is terjedő MERS vírussal szemben.  

Dél-Korea továbbra is a gyilkos vírus egyik gócpontja, ahol eddig az már hat életet követelt és több, mint 2 500 ember van jelenleg is karanténban emiatt. Ez a MERS vírus eddigi legnagyobb Szaúd-Arábián kívüli kitörése. A Hyundai csoport hétfőn megtartott válságtanácskozásán a vállalat elnöke, Mong-koo Chung elnökkel az élen úgy határoztak, intézkedéseket léptetnek életbe a MERS vírus megakadályozására.      

A csoport különböző képzéseket tart munkásainak arról, hogyan tarthatják távol maguktól a betegséget, miközben arra kötelezték a vállalatcsoport valamennyi kirendeltségének és leányvállalatának vezetőit, hogy bizonyosodjanak meg arról, hogy mindenki tisztában van a megelőzés módszerével. A csoport szájmaszkokat, kézi fertőtlenítő szereket és lázmérőket is biztosít a dolgozók és a látogatók számára egyaránt, de a főbb létesítményekben, így többek között a szöuli székházban is hőkamerák ellenőrzik az emberek hőmérsékletét.
 

A Közel-Keletre üzleti célból utazó vezetők figyelmét is felhívták arra, ügyeljenek egészségükre és azonnal kérjenek karantént, ha felugrik a testhőmérsékletük, vagy más gyanús tüneteket vesznek magukon észre.    

A Hyundai Motor Group közölte, hogy az intézkedéseket elővigyázatosságból hozták meg tekintettel arra, hogy a csoport az ország egyik legnagyobb munkáltatója sok százezer dolgozóval, akiknek családja is érintetté válhat a betegség által.  

Forrás: koreaherald.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei