Hyundai modelleket kaptak a prágai futball-Európabajnokság szervezői


A Hyundai Motor hatvanegy új autót adott át a héten a Csehországban megrendezésre kerülő U21 focibajnokság szervezői számára.

Kevesebb, mint két héttel azelőtt, hogy a kezdőrúgás megtörténne, a 21 év alattiak európai labdarúgó-bajnokságának szervezői összesen 61 új Hyundai gépkocsit vehettek át, amelyek segítik majd az esemény zökkenőmentes lebonyolítását. Az i30, i40, Santa Fe és H-1 modellekből álló autóflottát elsősorban a játékosok, a szervezők és egyéb személyzet szállítására használják majd, akik Prágában, Olomoucban és Hradistében megrendezésre kerülő meccseken vesznek majd részt.  

„A Hyundai az UEFA partnereként világszerte ismert a foci támogatásáról. Örülünk annak, hogy az a Hyundai támogathatja országunk nagy jelentőségű focirendezvényét, amely egész Európának itt gyártja modelljeit” – mondta Milos Adamek, a Hyundai Motor Czech marketingvezetője és szóvivője.


„Nagyon hálásak vagyunk a Hyundainak azért, mert a bajnokság fő támogatója és hálás vagyok azért, mert kulcsfontosságú szerepet vállalt a bajnokság szállítási feladatainak ellátásában” – mondta Guy-Laurent Epstein, az UEFA marketingvezetője.

Az UEFA U-21 bajnoksága június 17-én veszi kezdetét, amikor Dánia csapata csap össze a házigazda válogatottjával a prágai Eden stadionban. Az A csoportban Csehországnak Szerbiával és Németországgal kell megmérkőznie a csoportgyőzelemért, míg a B csoportban Anglia, Svédország, Olaszország és Portugália csapatai mérkőznek meg. A döntőt június 30-án szintén a prágai Eden stadionban játsszák majd.  

Forrás: tyden.cz

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei