Júliustól kapható a Hyundai H350 Németországban


A nyár közepétől Németországban már megvásárolható a Hyundai új H350 haszongépjárműve, amellyel a márka első alkalommal lép be a 3,5 tonnás teherautók világába.

Az új H350 modell először kétféle, zárt áruszállító és csupasz alvázas változatban és kétféle tengelytávolsággal kerül forgalomba Németországban. Közös tulajdonságuk, hogy motorterükben a konszern 2,,5 literes Common-Rail közvetlen befecskendezéses dízelmotor dolgozik majd, amelynek teljesítménye 150 vagy 170 lóerő lehet.


Az alap H350 Cargo Eco változat alapára nettó 30 980 euró, amelyhez hároméves, kilométerkolrát nélküli garanciát adnak. A platós, vagy akár lakóautós felépítésekhez kiválóan alkalmas csupasz alvázzal felszerelt változat indulóára nettó 28 440 euró. A 14utas befogadására alkalmas buszváltozat később, várhatóan 2016-ban csatlakozik a többi kivitelhez.   


A Hyundai H350 forgalmazása 35 kiválasztott és a haszonjárművek értékesítésén túl azok szervizelésére is felkészített márkakereskedésben veszi kezdetét júliustól, de a megvásárolt teherautókat további 20 felkészített Hyundai szervizpartnernél is várják majd. A H350 modellt értékesítő és szervizelő Hyundai kereskedők számát fokozatosan kiterjesztik, így 2017-re már száz ilyen márkaképviselet lesz Németországban.   


A kisáruszállító maximálisan 12,9 köbméteres raktérrel rendelkezhet, amelyben akár 5 euro raklap is elférhet. A 2,5 literes dízelmotor kategóriaelső 422 Nm-es maximális nyomatékát a hátsó kerekre továbbítja, a motorhoz pedig minden esetben hatfokozatú manuális váltóművet illesztettek.  


Az Eco és Profi felszereltségi szinttel rendelkező H350 legnagyobb ütőkártyája a takarékosság és a biztonság. Már alapáron jár a Hyundainál ISG névre keresztelt motorleállító automatika, borulásgátlóval ellátott menetstabilizáló, fékasszisztens és visszagurulás-gátló rendszer. Kívánságra sávelhagyásra figyelmeztetés, valamint többféle felszereltségcsomag is választható az autóhoz, de a Hyundai beszállítójaként a Bott cég számtalan berendezései közül is választhat a leendő vásárló.

Forrás: autosieger.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei