A Hyundai Tucsoné az év egyik legjobb premierje


A New Yorki Autószalonon bemutatott 2016-as Hyundai Tucsont a Cars.com magazin az Év 10 Legjobb Autóbemutatója közé választották.

Az amerikai Cars.com magazin szerkesztői a konkurencia közül leginkább kiemelkedő modellek alapján minden évben felállítják a szezon autóipari bemutatóinak sorrendjét. Idén a Hyundai Tucson vadonatúj változata annak sportos stílusa, gazdaságossága és innovatív biztonsági technológiája miatt kapott helyet a listán.     


„A vadonatúj 2016-os Hyundai Tucson az egyik legjobban várt hobbiterepjáró és büszkék vagyunk azokra a pozitív visszajelzésekre, amelyeket a kritikusoktól és vásárlóink egyaránt visszakaptunk a New Yorki Autószalon bemutatóján” – mondta Mike O’Brien, a Hyundai Motor America terméktervezési osztályának alelnöke. „Megtiszteltetés, hogy az új Tucsont a szezon egyik legjobb új autójaként ismerték el és még a nyár folyamán izgatottan hozzuk el azt a Hyundai kereskedésekbe.”   


A 2016-os Hyundai Tucson sportos új formatervet kapott, amelybe takarékos erőforrásokat fejlesztettek és fejlett biztonsági technológia került beépítésre, köztük az automatikus vészfékrendszer és a Hyundai Blue Link rendszere. A vadonatúj Tucson maximálisan kihasználja a fiatal családok számára rendelkezésre álló belső teret, akik olyan gazdaságos modellt keresnek, amellyel könnyű manőverezni és öröm vezetni.

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei