Creta néven érkezik a Hyundai új kisterepjárója


A Hyundai Motor Company ma bejelentette, hogy a vállalat legújabb modelljének a Creta nevet adták, a globális modell karrierje pedig 2015 második felében, Indiában veszi kezdetét.

Tegnap már kiderült, hogy a Hyundai új kisterepjárója még ebben a hónapban bemutatkozik Indiában. A Hyundai most sajtóközleményében meg is nevezte az új modellt, amely viszont sokkal többre lesz hivatott annál, mint azt eredetileg gondoltuk.


A Creta modell elsődlegesen Krétáról, a legnagyobb görög szigetről kapta nevét. A Földközi-tengeren elhelyezkedő Kréta Görögország kereskedelmi és kulturális központja volt, összeköttetést teremtve Európa, Ázsia és Afrika között. A Creta jelentős globális modell lesz a Hyundai Motor számára egy gyorsan növekvő járműszegmensben, amelynek segítségével a új, fejlett piacokon még több vásárlót szerezhet a márka.  


A Hyundai Motor Modern Premium márkairányzatának alapvető fogalmaival összhangban – Egyszerűség, Kreativitás, Gondoskodás – a Creta név egyszerű és könnyen megjegyezhető. A Creta szó szándékoltan hasonlít a Kreativitás szóra is és a Földközi-tengerrel és Kréta szigetével kapcsolatos pozitív érzelmeket ébreszt, amely híresen ötvözi a nyugodt, csendes környezetet a vibráló, energikus szabadtéri tevékenységekkel.  

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei