Csökkenti az Aslan árát a Hyundai


A Hyundai különleges kedvezményeket kínál az Aslan limuzinjához, amellyel a modell értékesítési eredményeit kívánja javítani.

A Hyundai Motor bejelentette, hogy az Aslan alapváltozatának árát 950 ezer wonnal (kb. 235 eFt) csökkenti, amely mellett további 1 millió wonos (kb. 250 eFt) kedvezmény illeti meg azokat az Aslan vásárlókat, akik korábbi Hyundai modelljüket számítják be az új limuzin megvásárlásakor.


Az árváltozás mellett változnak a modell felszereltségi csomagja is. Az eddig Aslan 3,0 modellként árusított változat helyét a Modern Basic és a Modern Special változatok veszik át. A korábbiaknál olcsóbb Modern Basic kevésbé jól felszerelt utasüléseket és kevesebb kiegészítő fényforrásokat tartalmaz. A luxuskedvelő vásárlók érdeklődésének felkeltése érdekében a Hyundai számos presztízsnövelő felszerelést épített be a Modern Special változatba.  


Az autógyártó még tavaly októberben mutatta be a Grandeur és a Genesis közötti Aslan modellt azzal a nem titkolt céllal, hogy ezzel visszaszerezze a prémium limuzin piacon az importmodellek, köztük a BMW 5-ös sorozata és az Audi A6 miatt elvesztett helyét.


A Hyundai az idén azonban még havi ezer darabot sem tudott az új modellből értékesíteni, az április végéig értékesített 3 995 darabot tekintve így nem valószínű, hogy megvalósul a vállalat évi 22 ezer darabos éves terve.

Forrás: english.chosun.comkoreaherald.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei