A Hyundai Tucson Németország legjobb terepjárója


Két neves német szaklap is a Hyundai vadonatúj Tucson modelljét választotta a piac legjobb kompakt terepjárójának Németországban.

Németország két tekintélyes autós magazinja, az Auto Bild és az Auto Zeitung is azt közölte nemrég, hogy a német piacon kapható négy legfontosabb terepjáró közül a Hyundai Tucson a legjobb választás.  


Az Auto Bild a Tucson mellett a Mazda CX-5, a Honda CR-V és a Ford Kuga képességeit összesen hét kategóriában vizsgálták és értékelték: karosszéria, erőforrás, vezetési élmény, multimédia és környezeti terhelés.  


A Tucson a 750 megszerezhető pontból ebben az összehasonlításban 557 pontot ért el, amely elegendő volt az első helyezéshez, második a CX-5 lett 531, harmadik a Ford Kuga 525 ponttal, míg a Honda CR-V 521 ponttal a negyedik helyen végzett. A Tucson a hét kategóriából ötben az első helyen végzett, csupán az erőforrások és a környezeti terhelés tekintetében szorult hátrébb.  


Az Auto Zeitung összehasonlításában a Tucson és a két japán vetélytárs mellett a Volkswagen Tiguan szerepelt a Ford Kuga helyett, ahol öt kategóriában értékeltek: karosszéria, vezetési kényelem, erőforrás, vezetési dinamika és környezetvédelmi, gazdasági érték. A Tucson a megadható 5 ezer pontból 3 058 pontot szerzett, ezzel maga mögé utasítva a 3 039 pontot elért Tiguant, a 2 912 pontos CR-V-t és a 2 890 ponttal utolsó helyen végzett CX-5-öst.



Forrás: koreaittimes.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei