Koreában bemutatkozott az új Hyundai Starex


A Hyundai Motor Dél-Koreában bemutatta az új Starex 2016-os változatát, amely már teljesíti a szigorúbb Euro 6-os emissziós normákat is.  

Dél-Koreában már bemutatkozott a Hyundai Starex továbbfejlesztett változata, amelynek legfontosabb újdonsága, hogy a 2,5 literes CRDi erőforrása immár teljesíti az országban ősztől bevezetésre kerülő Euro 6-os környezetvédelmi normákat is.


„Az új rendszer folyamatosan összehangolja a motor és a hajtáslánc működését, így az erőforrás képes megfelelni az Euro 6 követelményeinek, miközben az autó fogyasztása a korábbiaknál 3,2 százalékkal kedvezőbb, 10,2 liter/100 km” – mondja a Hyundai szóvivője.


Külsőleg sem maradt érintetlen az autó, módosult a Starex első lökhárítója, új ködlámpák kerültek beépítésre, de enyhén átrajzolták a hűtőmaszkot is. Ezek mellett új rajzolatú 16, illetve 17 colos felniket is kapott az új modell. A belső térben új a műszercsoport és a rádió-CD is átalakult, amelyek háttérvilágítása a korábbi zöldről immár kékre változott.


Az új Starex biztonsági felszereltsége is javult, az oldallégzsákok mellett új differenciálzárat is fejlesztettek, amely az eddigieknél jobb tapadást biztosít csúszós, sáros úton. A belső térben a formák és a világítás korszerűsítésével növelték a minőségi benyomást.



Az új kisbusz alapváltozata 22,95 millió koreai wonba (kb. 5,5 mFt), míg a legjobban felszerelt kivitel 27,8 millió wonba (kb. 6,6 mFt) kerül Dél-Koreában.  

Forrás: english.chosun.comblog.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei