Ingyen wifit telepített a Hyundai a Riói Krisztus szoborhoz


A Hyundai  brazil képviselete bejelentette, hogy ingyenes wifit biztosít Rió de Janeiro legfontosabb látványossága, a Megváltó Krisztus szobor mellé.   

Rio de Janeiro fennállásának 450. évfordulójára a Hyudnai Motor Brazil bejelentette, hogy két évig ingyenes vezeték nélküli internetet biztosít azon hárommillió látogatónak, akik évente a város ikonikus Megváltó Krisztus szobrát meglátogatják. Emellett a vállalat négy tehetséges brazil vitorlázót és íjászt is támogat. Martine Grael és Kahena Kunze vitorlázók, Marcus Vinicius D’Almeida és Anrey Muniz de Castro íjászok jobb gyakorlási és felkészülési körülmények között készülhetnek így a nemzeti és nemzetközi versenyekre. A sportolók ezenkívül a Hyundai Motor által szervezett digitális és más rendezvényeken is részt vesznek majd, ahol személyes eredményeiket, sikereiket osztják meg a közönséggel.


„A Hyundai Motort tárt karokkal fogadták és elfogadták Brazíliában” – mondta William Lee, a Hyundai Motor Brazil elnöke a 700 méter magas Corcovado hegy tetején, a szobor mellett megtartott ünnepségen. „A kifejezetten a brazil piac számára fejlesztett HB20 rögtön eladási siker lett azzal, hogy összesen 500 ezer autót értékesítettünk belőle a 2012-es bemutató óta. Büszkék vagyunk arra, hogy visszaadhatunk valamit ebből azzal, hogy vezeték nélküli internetet biztosíthatunk a Megváltó Krisztus szobrához látogatók részére.”   

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei