Ismét a Hyundai a Walesi rali fő autós partnere


A tavalyi év sikeres együttműködésére építkezve a Hyundai idén is a Walesi rali hivatalos autós partnere lesz, amely újra megerősíti a vállalat növekvő jelenlétét a WRC világában.  

A Walesi rali és a Hyundai Motor UK együttműködése értelmében az esemény összes hivatalos kiadványán, köztük posztereken, belépőjegyeken, sajtóanyagokon, programfüzeteken, illetve a honlapon is látható lesz a Hyundai i20 WRC versenyautója, a Hyundai ezenfelül felmatricázott járműflottát is rendelkezésre bocsát, amelyet a rendezvény szervezői és a FIA méltóságai használhatnak a rendezvényeken.  


„Örülünk neki, hogy immár második éve mi biztosíthatjuk a Walesi rali sikeres lebonyolítását –nincs is jobb módja bemutatni termékeink tartósságát, mint az Észak- és Dél-Walesben novemberben megrendezésre kerülő kemény erdei verseny” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Az évek során az Egyesült Királyságok ralijai kicsit veszítettek profiljukból, de ennek ellenére még mindig jelentős, elkötelezett és nagyon lelkes közönsége van. Reméljük, folyamatos támogatásunkkal még dinamikusabb formában tudjuk elkötelezni vásárlóinkat is, valamint segítünk tovább növelni az Egyesült Királyság s a Walesi-rali népszerűségét.”  


 A Hyundai Motorsport ambiciózus csapata tavaly számos dobogós helyezés mellett megszerezte fennállásuk első győzelmét, idén pedig Svédországban és Szardínián is dobogóra jutottak fel. A csapat 2014-ben debütált a Walesi-ralin is, ahol Thierry Neuville éppen csak lecsúszott a dobogóról, de így is az értékes negyedik helyet szerezte meg. További siker, hogy a BBC TopGear csapatával Oliver Marriage a B2 kategóriában egy Hyundai i20 autóval vett részt a Nemzeti Ralin.  


A Hyundai Motorsport idén négy autót állít a Walesi-rali startvonalára, akik között ott van Sebastian Marshall, a tehetséges holland pilóta, Kevin Abbring navigátora.   


„Örömmel egyesítettük erőinket a Hyundaijal tavaly és örülünk annak, hogy a vállalat a 2015-ös Walesi-ralira is kiterjesztette támogatását „Hivatalos Autós Partner”-ként” – mondja Ben Taylor, a Walesi-rali ügyvezető igazgatója. „A világbajnokság egyik legfontosabb állomását vezényelni hatalmas feladat, amit nem tudnánk megtenni az olyan fontos partnerek nélkül, mint a Hyundai. Kibővített részvételükkel nagyobb lesz az esemény kereskedelmi értéke és jelzi a rali értékét a partnereink felé.”   

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei