Központi helyre kerül a Hyundai N almárkája Frankfurtban


A Hyundai Motor a Frankfurti Autószalonon mutatja be nagyteljesítményű N almárkáját, amelynek keretében egy vadonatúj tanulmányautót is lelepleznek.

Az N almárka a Hyundai Motor sikeres motorsport tapasztalatainak intenzív teszteléseinek és termékfejlesztéseinek eredménye, valamint megmutatja, hogy a márka a jövőben képes lesz olyan teljesítményorientált és versenyzésre is alkalmas modelleket fejleszteni, amelyek izgalmas élményeket nyújthatnak az autózás szerelmeseinek. 


Az N nem csupán a rali-világbajnokságban résztvevő Hyundai Motor folyamatos fejlesztéseit jelenti, de szimbolizálja a vállalat azon elkötelezettségét és befektetéseit is, amelyek révén nagyteljesítményű és úttörő sportautók jöhetnek létre. Ez a Hyundai Motor gyorsan növekvő erősségére épít és jelzi a márkán belüli változás lendületét is, amely megfelel a vállalat azon törekvéseinek, amellyel a vásárló valódi és érzelmi kapcsolatának kialakításával küzd az előítéletekkel.     


A Hyundai Motor nagy teljesítményű műszaki kompetenciájának bizonyítására a Frankfurti Autószalonon a Hyundai bemutatja a Hyundai i20 WRC következő generációjának előzetesét, az első olyan prototípusét, amely a 2016-os idényben dobogós helyezésekért küzd majd. A jelentős fejlesztéseken és kemény teszteken átesett új autó hamarosan megkapja végső ralispecifikációját, mielőtt a 2016-os idény első futamán, a Monte-Carlo ralin elstartolna. 


A raliautón túl egy vadonatúj tanulmányautó mutatja be a márka jövőképét és a teljesítményorientált modellek jellemzőit. A Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo tanulmány ötvözi a fenntartható technológiákat a versenyautók stílusával, így mutatva meg a Hyundai N jövőbeli lehetőségeit. A Hyundai ezen új koncepció által még inkább kötődni szeretne rajongóihoz és a PlayStationre kifejlesztett Gran Turismo videójáték által emberek millióihoz juttathatja el a Hyundai szenvedélyét.


A Hyundai a tanulmány mellett Frankfurtban is kiállítja a Hyundai Veloster RM15 tanulmányautóját, amely azt mutatja meg, hogyan kerülhetnek szériagyártásba a Hyundai N technológiái. A 2,0 literes, 300 lóerős teljesítményű középmotoros tanulmány további fejlesztéseken megy keresztül, amelyek beépítésével még izgalmasabbá teszik az utazás élményét.   

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei