Első képen a Hyundai HB20 új változata


Hamarosan ráncfelvarrást kap a Hyundai kizárólag Brazíliában forgalmazott HB20 modellje, amely a hírek szerint már szeptemberben bemutatkozhat.

Megjelentek az első fotók a Hyundai HB20 modellfrissített változatáról, amelyek alapján megállapítható, hogy a koreai autógyártó helyi részlege elkészült az autóval és megkezdte annak végső, közúti tesztelését.  


Az autó alapvető formavilága nem változik jelentősen, de itt is követik a vállalat Folyékony Szobrászat 2.0 formai irányzatát, amelynek alapján az új kivitel újratervezett lökhárítókat, új fényszórókat és hátsó lámpákat kap, és a korábban a világpiacon megjelent frissített modellekkel (i30, i40) összhangban az eddigieknél jóval hangsúlyosabb, krómszegélyezéssel ellátott hatszögletű hűtőmaszk került az autóra.

A HB20 ötajtósa mellett a HB20S limuzin és a HB20X crossover is kap frissítést, valamint a hírek szerint ezzel egy időben mindhárom karosszériával rendelhető különleges sportváltozat is megjelenik majd. A korábban a Sao Paulói Szalonon bemutatott HB20 R-Spec tanulmány egyes sportos részletei várhatóan megjelennek majd ezeken a sportmodelleken, amely a hírek szerint megtartja az R-Spec elnevezést is, motorikusan azonban ugyanazokat az erőforrásokat kapja majd, mint eddig.  


Az új modellévre várhatóan az eddigi négyfokozatú automata váltóművel felszerelt 1,6 flex kivitelben egy hatfokozatúnak adja át a helyét. Motorok tekintetében nem várhatóak nagy változások, így továbbra is egy 80 lóerős egyliteres és egy 128 lóerős 1,6-os benzinmotorból tevődik majd össze a kínálat.  

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei