2012. végére termel a Beijing-Hyundai harmadik üzeme


15 hónapnyi kemény munkát követően a Beijing Hyundai harmadik összeszerelő üzeme elérte az utolsó, tesztfázisát – erről számolt be a Guangzhou Daily magazin.

Az év végén megnyíló új üzemmel a Beijing-Hyundai a termelési kapacitását kívánja jelentősen növelni, így jövő évtől akár egymillió új Hyundai gépkocsi is elhagyhatja a koreai vállalat kínai üzemeit. Jelenleg a Beijing-Hyundai ugyanis kapacitási problémákkal küzd, mivel a kereslet jóval nagyobb a termelési mennyiségnél.

Az új gyár a Hyundai világviszonylatban is az eddigi legnagyobb összeszerelő-üzeme lesz, mely évente akár 400 ezer autót és ugyanennyi erőforrást lesz képes kibocsátani. Az építésért felelős csapat vezetője, Li Bin szerint a gyárüzem egyedülálló összeszerelő és tesztközpont lesz. A számítások szerint a Beijing-Hyundai egy autóra jutó átlagos előállítási idejét akár 16,5 órára tudják csökkenteni. A vállalat reméli, hogy az új üzem segítségével az itt gyártott modellek a kínai automobilvásárlók elégedettségi indexeinek élére kerülnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei