Interneten megrendelhető i10


Ausztriában a Hyundai bevezette az i10 Click változatot, melyet 6499 euróért (kb. 1,86 millió Ft) kizárólag interneten keresztül lehet megvásárolni.  

A Hyundai az első olyan márka Ausztriában, mely interneten megvásárolható autót kínál. Ez az i10 modell, melyet akár havi 64,99 eurós lízingdíjjal el lehet hozni. Ez napi 2 eurót jelent, amely akár meg is felelhet az akcióhoz társított reklámszlogennek: „Egy autót egy szendvics áráért!”  

A jutányos ár egyrészt a felszereltség lefaragásának következménye: a Click változatban nincs légkondicionálás, nincs ESP, csupán vezetőoldali légzsák.  A másik ok a vásárlás során kihagyott kereskedői hálózat, hiszen a vevő az interneten rendeli meg az autóját, melyet egy kiválasztott kereskedőhöz szállítanak és ott csupán az átadásra előkészítés történik meg.  


Az i10 Click azért nem teljesen fapados, hiszen a 69 lóerős motorral szerelt változat rendelkezik ABS-szel, vezetőoldali légzsákkal, színezett üvegekkel, 4 hangszórós rádió-előkészítéssel, szervokormánnyal és 3 éves kilométer-korlátozás nélküli garanciával.    

Az alapfelszereltséghez csupán a kék, antracit, illetve fekete metálfény rendelhető még 400 eurós felárral, amennyiben a vevő nem elégszik meg a fehér vagy piros alapszínekkel. Ezenkívül a kereskedőnél van lehetőség rádió, illetve autószőnyeg vásárlására is.  


Az i10 Click a www.hyundai-shop.at oldalon keresztül történő rendelési folyamata végtelenül egyszerű: első lépésként a kiválasztott színt, aztán a személyes adatokat, majd a kiválasztott Hyundai kereskedőt, végül a választott finanszírozást (készpénz vagy lízing) kell megjelölni.

Ezek után a vásárlók a szerződést kinyomtatva elküldik a Denzel Bankhoz postai úton, majd a fizetés átutalással, illetve a finanszírozási konstrukció keretein belül történik meg.  

Amennyiben a választott autó „azonnal elérhető” státuszban van, az autó 14 napon belül a kiválasztott kereskedőnél átvehető, míg egyéb esetben 8 hetet vesz igénybe a szállítás.

Az i10 Click változatot nem lehet kipróbálni, habár a kereskedésekben az egyéb változatokat igen. Ezzel a Hyundai saját kereskedőinek is ad egy lehetőséget, hogy az ügyfelet egy magasabb felszereltségű modell irányába térítse el.

Forrás: motorline.cc

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei