Gyermekbarát a Disney által becsomagolt rally Veloster


A Disney egy új tévéműsort mutat be és a Rallykrossz világbajnokság is kezdetét veszi. Az eseményekre a Hyundai a Veloster XD verzióval készült. 

Rhys Millen egy speciálisan átalakított Veloster modellel készül a 2012-es Rallykrossz világbajnokságra, a Disney pedig egy rally témájú tévésorozatot indít Motorcity címmel. A vállalat úgy érezte, hogy a fiatal célközönséget érdekelheti egy ilyen témájú film, amelyhez egy megfelelő reklámhordozót is választottak.  


A 12-es rajtszámú Hyundai Velostert a francia Stephan Verdier vezeti majd, aki tavaly a negyedik helyen végzett az összesített pontlistában.  Verdier számára Tanner Foust, Ken Block és Travis Pastrana jelenthetik a nagy ellenfeleket.


A Disney sorozatában a futurisztikus Detroitot egy gonosz milliárdos uralja, aki teljes mértékben korlátozza a városban a személyi szabadságot, beleértve a gépkocsi-használatot. A 17 éves Mike Chilton által vezetett lázadói szervezet, a Burner saját építésű sportautóikkal szegülnek ellen.


Rhys Millen a 12-es rajtszámú Velosterével először a Motorcity sorozat első epizódjában, április 30-án találkozhattak a fiatalok.

Forrás: carbuzz.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei