Még vonzóbb árakon lehet Hyundai-t venni Svájcban


A Hyundai márka eladásai szárnyalnak az egész világon, így Európában, azon belül Svájcban is. Ennek egyik kulcstényezője a remek minőség mellett a kiváló ár-érték arány, melyet most tovább növel a szinte az egész termékpalettát érintő akár 14 százalékos ármérséklés – Svájcban.

Ezzel a lépéssel a svájci vásárlók akár 4500 frank árkedvezményhez is juthatnak, mely az országban július 1-től érvényes szigorúbb környezetvédelmi előírások érvénybe lépése után sem változik majd.

A Hyundai i10, ix20, ix35, i40, Veloster és ix55 modelljeire mostantól akár 14 százalékkal kedvezőbb árcédula kerül, mint korábban. Ez modellektől függően 1500 és 4500 frank ármérséklést jelent. Az i40 Wagon 1,6 GDi motoros változata 29990 CHF ára 25990 CHF-re mérséklődött, mely 13,3 százalékos csökkentést jelent.

Hogyan lehetséges ez? Erre Diego Battison, a Hyundai Suisse vezetője a következőt mondta: „A stabil euro átváltási árfolyamok és a piaci helyzet együttesen tette lehetővé az árak mérséklését. Ez több Hyundai vásárlót hozhat, ami növeli a forgalmat is." Majd hozzátette: „A vállalat Új Gondolkodás, Új Lehetőségek szlogenjét követve vásárlóink számára új, friss ötleteket és koncepciókat dolgozunk ki, amelyhez magas minőségi színvonalat is biztosítunk. Az 5 éves garancia a vásárlók számára megbízható, olcsón üzemeltethető járműveket jelent, mely jelentős értéktöbbletet is jelent.”
  

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei