A Hyundai átadta az UEFA EURO 2012. flottát


Az UEFA EURO 2012 labdarúgó Európa-bajnokság fő szponzoraként a Hyundai csoport (Hyundai-Kia) hivatalos ceremónia keretei között tegnap átadta azon járművek kulcsait, melyek a júniusban kezdődő eseményre látogató vendégeket, hivatalos személyeket, valamint játékosokat szállítják majd. Az átadott járművek között megtalálható a résztvevő csapatok 16 busza is.  

Az összesen 366 Hyundai és több, mint 350 Kia járművet tartalmazó flotta Lengyelországban és Ukrajnában is segíteni fogja a szállítási feladatokat.


„A labdarúgás dinamizmust, izgalmat, szenvedélyt sugároz.” – mondta Terry Im, a Hyundai Motor Europe elnöke. „Ezek pontosan azok az érzelmek, melyeket a Hyundai márka is meg szeretne osztani a vásárlókkal.” – tette hozzá Benny Oeyen, a Kia Motors Europe marketing vezetője. „A Kia Motors büszkén támogatja a labdarúgást, mellyel fontos szerepet tölthet be a márka az esemény lebonyolításának sikerességében.”


„Csupán 23 nappal a bajnokság megkezdése előtt a járművek átadása kulcsfontosságú az esemény előkészületeihez.” – mondta Guy-Laurent Epstein, az UEFA Events SA marketing igazgatója. „ A világ egyik vezető autógyártójaként elismert, stílusos, megbízható és kényelmes autókat gyártó vállalatként a Hyundai fontos szerepet tölt be a bajnokság szervezésében, hiszen minőségi termékeivel könnyebbé válik a csapatok, hivatalos személyek és vendégek szállítása.”  


Az UEFA EURO 2012-es flotta részét képezi a Hyundai Equus, Genesis, ix55, Santa Fe, ix35, i40, Sonata, Elantra, a vadonatúj i30, valamint több, mint 200 H-1 kisbusz is. A Kia az Európában igen népszerű vadonatúj cee’d, Rio és Sportage modellek mellett a Cadenza, Optima Hybrid modellekkel is támogatja az eseményt, mely utóbbiak még nem mutatkoztak be az európai piacon.  


A Hyundai és a Kia márkák már 2000. óta az UEFA és a FIFA autós szponzorai, és támogatási szerződésüket nemrég egészen 2022-ig meghosszabbították.  

Forrás: uefa.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei