Anglia a Hyundai egyik fő flottapiaca


A Hyundai új i30 modellje nemcsak a VW igazgatótanácsának tagjait érdekli, de a főbb angol flottavásárlók is előnyben részesítik az új Hyundai modelleket. Az Enterprise PLC vállalat most 500 darab i30-ból és i40-ből álló flottát vásárolt.

Mindkét modell környezetbarát és üzemanyag-takarékos erőforrásának köszönheti győzelmét, hiszen az i30 97 g/km széndioxidot bocsát ki, míg az i40 pedig 4 literes (angol fogyasztási cikluson mért) fogyasztásával és 113 g/km kibocsátásával győzte le ellenfeleit.

Martin Wilson, a Hyundai Motor UK flottamenedzsere elmondta: „A Hyundainál folyamatosan a flottakedvezmények fejlesztésén dolgozunk, a kínált modellek mellett a támogatás frontján is. Örömünkre szolgál, hogy az Enterprise PLC minket választott, így ez is megerősíti termékeink megfelelőségét ezen a piacon. Az Enterprise vállalattal történő együttműködésünk során tovább kívánjuk fokozni megelégedettségüket termékeink és szolgáltatásaink gazdaságosságában.”

Philip Preston, az Enterprise PLC kereskedelmi igazgatója hozzátette:” Mélyreható vizsgálatokat végeztünk a flották teljes élettartamára vonatkozó költségekről, károsanyag-kibocsátásról, adókról, és a járművek teljesítményéről. Ezen elemzések során a Hyundai végzett a legmagasabb helyen a legátfogóbb csomaggal. Mint csoport, állandó jelleggel próbáljuk minél lejjebb szorítani a flottáink fogyasztását és károsanyag-kibocsátását és a Hyundai jelenlegi kínálatával ez még eredményesebb lehet.”

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei