Már a Közel-Keleten is elérhető az új i30


Európában már szinte mindenhol kapható, Amerikában pedig Elantra GT néven már bemutatták a nagyközönségnek az i30 sorozat legújabb generációját, mely most már a Közel-Keleten is kapható.

A Hyundai „Modern Premium” filozófiáját követve az új i30 kifinomult stílust és továbbfejlesztett minőségi színvonalat, teljesítményt és gazdaságosságot nyújt vásárlói számára.

A németországi Hyundai Motor Europe Technical Centre által megálmodott és kifejlesztett új generációs i30 az előd sikereire építkezik, mely az „i” modellek első tagjaként új alapokra helyezte a Hyundai modellek minőségét és vezethetőségét. Az új változat GL és GLS felszereltségi szinttel lesz kapható a Közel-Keleten.

Az új Hyundai i30 kétféle benzines erőforrással választható – az 1,6 literes, 130 lóerős D-CVVT erőforrás mellett egy 1,8 literes, 150 lóerős is a kínálat részét képezi. Mindkét motorhoz hatfokozatú manuális, illetve szintén hatfokozatú automata váltó rendelhető.

Az i30 alapfelszereltsége igen gazdag, valamint bőséges a rendelhető opciók listája is. A biztonsági alapfelszerelések között megtaláljuk az ESP-t, a VSM-et (járműstabilitási program), az ABS-t. A GLS modellben akár 6 légzsák és elektronikus kézifék is megtalálható.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei