Vezetésoktatási program rászorulóknak


A hátrányos helyzetű fiatalok az ausztrál Ipswich város, valamint öt magánvállalkozó összefogásával esélyt kapnak arra, hogy megszerezzék a jogosítványt.

Az ingyenes vezetésoktatási programban 17 és 25 év közötti fiatalok vehetnek részt, akik 100 órás tréning során sajátíthatják el a vezetési gyakorlatokat és megszerezhetik az áhított jogosítványt.  

A kezdeményezéshez a Hyundai Australia is csatlakozott, mely 3 járművet biztosít az akcióhoz.

Ipswich város polgármestere, Paul Pisasale szerint a projektet a hátrányos helyzetű helyi fiatalok támogatására dolgozták ki. „Ez több, mint egyszerű fejlesztőprogram. „ – mondta. „Ez esélyt ad a hátrányos helyzetű fiatalok számára, hogy részt vegyenek egy olyan programban, amely mások számára természetes, nekik viszont hatalmas eredmény.”

A vezetői engedély megszerzése sokak számára akár egy jövőbeli munkahelyet is jelenthet, ám sokak számára a megszerzéséhez szükséges pénz nem áll rendelkezésre.  

A Hyundai Australia a program 12 hónapos időtartama alatt rendelkezésre bocsátott három tanulóautó összes költségét átvállalja, beleértve az üzemanyag-, illetve a fenntartási költségeket is.

Forrás: qt.com.au

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei