Európából érkezik Ausztráliába az ix35 új változata



A Hyundai ausztrál szervezete bejelentette, hogy az ix35 hobbiterepjáró új változatát a márka európai autógyárából szerzik be annak érdekében, hogy javítsák a modell helyi elérhetőségét és csökkentsék a cseh autógyár túltermelését.

A 2013-as ix35 SE kivitel így az első olyan Hyundai modell Ausztráliában, amelyet nem Dél-Koreából, hanem Európából szállítanak a szigetországba, így ezzel összefüggésben a modellhez csupán egyetlen felszereltségi szint elérhető.

A 29 900 dolláros vételárért a Hyundai ix35 SE a márka 2,0 literes, négyhengeres 163 lóerős benzinmotorjával érkezik, elsőkerék-meghajtással és hatfokozatú automatikus váltóművel. Árával az új SE változat az ix35 2WD Active és a 2WD Elite felszereltség közé ékelődik be.


Külsőleg a modell kissé eltér az eddig Dél-Koreából érkezett változatoktól, új az első lökhárító és a krómozott ködlámpafészek. Emellett az SE kivitelben fényérzékelős projektoros fényszórók, elektromosan behajtható külső tükrök, 17 collos alufelnik és hővédő üvegezés is megtalálható. Belül bőrülések, bőrkormány és sebességváltógomb, első-hátsó ülésfűtés és hűtött kesztyűtartó fokozza a kényelmet. Széria még az ötcollos érintőképernyő, amelyhez kihangosító, hat hangszóró és aux/USB/iPod csatlakozás is tartozik.

Biztonsági felszerelése tartalmazza a hat légzsákot, ABS-t, fékerő-elosztót, menetstabilizálót, kipörgésgátlót, lejtmenet-vezérlőt, visszagurulás-gátlót is, valamint az ezeket egy rendszerként kezelő járműstabilitás-szabályzót (VSM) rendszert is.

Forrás: themotorreport.com.au

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei