A Hyundai autókkal támogatja a londoni divathetet



A Hyundai új Santa Fe modelleket biztosított a Storm modellügynökség részére, hogy ezekkel szállítsák a manökeneket a londoni divathét eseményeire.  

A Hyundai angol képviselete legutóbb a Harrods előkelő áruházába jutott be, ahol a Veloster sportkupét állították ki, ám most egy egész flottányi vadonatúj Santa Fe modellt bocsátott a Storm modellügynökség rendelkezésére, hogy azzal a típust népszerűsítve szállítsák a modelleket a londoni divathét helyszíneire.   


A választásban nyilvánvalóan szerepet játszott a Hyundai új Santa Fe modelljének új formanyelve, amelyet a tervezők „Storm Edge”-nek, azaz a vihar szélének neveztek el, így az elnevezés egybecseng a modellügynökség nevével. Emellett persze az sem utolsó szempont, hogy olyan, a modellvilágban híres személyeket, mint Lilly Donaldson a fotósok egy Santa Fében láthatják megérkezni a divathét eseményeire.   

„Ezek az autók lenyűgözően néznek ki. Emellett tágasak és luxusszínvonalúak is, amelyek ideálissá teszik a Santa Fét a londoni divathét során a modellek szállítására.” – mondta Simon Chambers, a Storm modellügynökség vezetője. „A Hyundai emellett támogatja a Storm tehetségkutató versenyét is, amelyek során új arcokat fedezhetünk fel a modellügynökség számára. A Hyundai Santa Fe ebben a kampányban is központi szerepet játszik, amelyben a modelljelöltek egy Facebook alkalmazáson keresztül tölthetik fel jelentkezésüket és anyagaikat a Storm oldalára.”


„Nagyon örülünk, hogy a Storm partnerei lehetünk ebben a digitális kezdeményezésben.” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK vezetője. „A Hyundai az újfajta vásárlói élményekre összpontosít  így a Strom tehetségkutatója egyedülálló lehetőséget biztosít számunkra, hogy új célközönséget érjünk el, illetve a Hyundai márkára még inkább felhívjuk a figyelmet a közösségi médián keresztül.” – tette hozzá.

Forrás: carsuk.net

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei