Dél-Koreában bemutatkozott a Genesis Dynamic Edition



A Hyundai Motor az importmárkák előretörése miatt februárban a Genesis új változatát dobta piacra, hogy ezzel is visszacsábítsa hazai vásárlóközönségét.

A Hyundai februárban bemutatta a Genesis Dynamic Edition változatát, amely a népszerű felsőkategóriás luxuslimuzinra épül. A keményebb felfüggesztésekkel ellátott Genesis Dynamic Edition minimális zajjal és rezgéssel repíti utasait, akik biztonságáról a megnövelt méretű féktárcsák és a négydugattyús féknyergek gondoskodnak. Az új változat 19 collos, Continental gumiabroncsokon futó könnyűfém felnikkel és biztonsági napfénytetővel is rendelkezik.

A Dynamic Edition két motorral és háromféle felszereltséggel rendelkezik: 3,3 Premium, 3,8 Exclusive és 3,8 Genesis Prada.

Az új kivitel bemutatására komoly promóciós kampánnyal készült a Hyundai, egész február folyamán benzinutalványokat és más ajándékot kapnak a márka koreai kereskedéseibe látogató és a Genesis Dynamic Edition modellt kipróbáló érdeklődők.

„Azért hoztuk létre a Genesisi Dynamic Editiont, mert a Hyundai figyel arra, mit várnak el vevői egy luxuslimuzintól. Biztosak vagyunk abban, hogy a Dynamic Edition tökéletes választás azok számára, akik csendes, komfortos utazást, valamint magas teljesítményt várnak el egy európai prémium limuzintól.” – mondta a Hyundai egyik képviselője.

Forrás: koreaittimes.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei