Síbajnokságok a Hyundai támogatásával



A Hyundai folyamatosan támogatja a legnépszerűbb európai sportversenyeket, köztük a síbajnokságokat is, amelynek keretében 37 darab szabadidőjárművet adott át a 2013. évi FIS Északi Sí Világbajnokság szervező bizottságának. 

A napokban megtartott ünnepségen összesen 21 darab ix35 kompakt szabadidőjárművet és 16 darab új generációs Santa Fe középkategóriás szabadidőjárművet adtak át a Fiemme 2013 szervező bizottságának. Az átadott autókat a sportolók, az edzők és a FIS hivatalnokainak utaztatására, továbbá felszerelés szállítására fogják használni a verseny szervezői, ennek során számottevő és exkluzív megjelenést biztosítanak a márkának.


Az ünnepségre a híres Predazzo síugró központban, a Fiemme 2013 síugró versenyszámainak észak-olaszországi helyszínén került sor. Az eseményen részt vett Pietro de Godenz úr, a Fiemme 2013 szervező bizottságának elnöke, valamint Seong Nam Kim úr, a Hyundai Motor Company Italy (HMCI) elnöke.

„Rendkívüli örömünkre szolgál, hogy a Hyundai a Fiemme 2013 gépjármű-szállítója. A verseny során a legváltozatosabb terep- és időjárási viszonyokra kell számítanunk, sok embert és rengeteg felszerelést kell mozgatnunk az egyes helyszínek között. Ezért az ix35 és az új generációs Santa Fe minden tekintetben ideális járművek számunkra” – mondta Pietro de Godenz úr, a Fiemme 2013 szervező bizottságának elnöke.


„A síugrás és a sírepülés a világ leglátványosabb, legizgalmasabb és legkedveltebb sportágai közé tartoznak. A Hyundai büszke arra, hogy ilyen csodálatos pillanatokhoz segítheti hozzá a sportrajongó közönséget. Európai polgárként örömmel tölt el bennünket, hogy az európaiak szívéhez oly közel álló sportágat támogathatunk” – mondta Seong Nam Kim úr, a Hyundai Motor Company Italy elnöke.


A Predazzo-i síugró helyszínen állítják fel a Hyundai információs pultját és autóbemutatóját. A Hyundai járművei a Lago Teserónál, a Fiemme-i világbajnokság sífutó számainak helyszínén is megtekinthetők lesznek.

A Hyundai emellett nyolc járművet bocsát további három jelentős síugró és sírepülő verseny rendelkezésére. A Németországban, február hónapban megrendezésre kerülő versenyekhez többek között ix35 és új generációs Santa Fe szabadidőjárműveket, továbbá H-1 Tour kisbuszokat biztosít a Dél-koreai márka. A járműveket a FIS Síugró Világkupa már lezajlott willingeni (február 9-10.) és klingenthali (február 13.) állomásainak, valamint hétvégi FIS Sírepülő Csapatverseny oberstdorfi (február 16-17.) futamának szervező bizottságai használják.


A Hyundai 2012 eleje óta támogatja a síugrást. A márka jelenleg a Sírepülő Bajnokságot és a Síugró Világkupát támogatja.

Forrás: Hyundai Holding Hungary

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei