Három kategóriában is verhetetlen a Hyundai ár-érték aránya



Az angol Which? magazin idei felmérésében öt kategóriából háromban a Hyundai modellek szerezték meg az első helyet értékarányosságuknak köszönhetően.

A felmérés során nem csupán a modellek bekerülési árait hasonlították össze, hanem a teljes használat során felmerülő költségeket, valamint az autók minőségének, gazdaságosságának, szervizköltségének, felszereltségének és biztonságának is nagy szerep jutott az értékelés során.

A Hyundai i10, ix20, valamint az ix35 modellek kategóriájuk élén végeztek, a tulajdonosok számára biztosított magas értéküknek, valamint áruknak, alapfelszereltségüknek és üzemeltetési költségeiknek köszönhetően.


„A teljes érték minden termékünk lényeges jellemzője, amelyet most a Which? magazin is elismert.” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Örömünkre szolgál, hogy vásárlóinkhoz hasonlóan az olvasók is ennyire nagyra tartja a Hyundai márkát. A jelenlegi gazdasági helyzetben az emberek megfizethető és olcsón fenntartható autót keresnek, amely emellett kívül-belül vonzó is kell legyen. A Hyundai frissített modellkínálata teljesíti ezeket az elvárásokat és demonstrálja elkötelezettségünket azért, hogy vásárlóink számára mindig a legnagyobb értéket közvetítsük.” – tette hozzá.  

„A Which? magazin felmérése 47 716 autóról nyilatkozó 39 292 megkérdezettel Anglia legnagyobb ilyen jellegű akciója. Lehetőséget ad arra, hogy a tulajdonosok értékeljék az általuk vásárolt autók megbízhatóságát, illetve elégedettségüknek vagy éppen elégedetlenségüknek adjanak hangot. A felmérés alapján könnyen látható, hogy a Hyundai értéke messze kiemelkedik a többi márka közül.” – mondja Richard Headland, a Which? magazin szerkesztője.


Angliában az i10 modell indulóára 8 345 font (kb. 2,8 mFt), amelynek kiemelkedő alapfelszereltségéhez légkondicionáló, USB/AUX bemenettel rendelkező négy hangszórós rádió, négy légzsák, elektromos ablakok és központi zár is hozzátartozik.

A 12 315 fontba (kb. 4,2 mFt) kerülő ix20 modellben légkondicionáló, fedélzeti számítógép, hat légzsák, menetstabilizáló és központi zár található alapáron. Az ix20 modell 4,99 l/100 km fogyasztásával egyike kategóriája legtakarékosabb modelljeinek.   


A Hyundai népszerű ix35 kompakt szabadidő-autója 2012-ben 11 ezer darabbal 58 százalékos értékesítési növekedést produkált Angliában. A 2010-ben bemutatott, kiemelkedően értékarányos autó 17 400 fontos (kb. 5,9 mFt) alapárában bőrkormány és sebességváltó gomb, fűtött első és hátsó ülések, ködlámpák, teljes értékű pótkerék és hangvezérléses kihangosító is megtalálható.  

Az eredményt nyilvánvalóan a Hyundai egyedülálló garanciacsomagja is elősegítette, hiszen az összes Hyundai modellhez jár a gyártó Tripla 5 névre hallgató garanciacsomagja, amely 5 éves általános garanciát, 5 éves országúti segélyszolgálatot és 5 évig ingyenes éves állapotfelmérést tartalmaz.

Forrás: hyundai.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei