Idén egymillió Hyundai értékesítése várható Kínában



A West China Daily napilap interjújában Xue Haozhi, a Beijing-Hyundai márka- és marketing igazgatója beszámolt a márka idei évre vonatkozó terveiről.

A Hyundai kínai leányvállalata idén egy teljesen új modellt és három meglévő típus frissített változatát készül bemutatni, valamint bővíteni kívánják az értékesítési hálózatukat is. Ezekről Xue Haozhi így nyilatkozott:

Mi a Beijing-Hyundai értékesítési terve az idei évre? Milyen változások várhatóak a termékpalettán?

Néhány modell formáját megújítjuk 2013-ban. A Tucson és az ix35, valamint az Elantra Yuedong modell külsejét modernizáljuk. Emellett a márka egy új középkategóriás modellt vezet be az Elantra Langdong és a nyolcadik generációs Sonata közé, amellyel a Beijing-Hyundai modellpalettája 12 tagúra bővül. A márka értékesítési célja kereken egy millió autó, amely eddig a legnagyobb mértékű a vállalat történetében.


Hogyan fogadta a közönség a frissen bemutatott Santa Fe modellt? Vajon befolyásolja a Santa Fe eladásai a többi Hyundai hobbiterepjáró eredményeit?

Mint a Beijing-Hyundai első turbófeltöltős, teljes értékű hobbiterepjárója, a Santa Fe kiemelt helyet foglal el a termékpalettán. A Santa Fe január közepéig mintegy 7 ezer megrendelést hozott, emellett az ix35 eladási eredményei sem csökkentek a nagyobb testvér decemberi bevezetése óta sőt, a kisebb modellből 15 ezer megrendeléssel havi szintű rekordot értünk el. Ezért elmondhatjuk, a Santa Fe termékpozicionálása sikeres volt, amellyel már komoly választékot tudunk kínálni a hozzánk forduló, terepjárót kereső vásárlóknak.  

Növekedni fog a Beijing-Hyundai értékesítői létszáma idén?

Jelenleg a Beijing-Hyundai kb. 670 márkakereskedéssel és 130 lerakattal rendelkezik Kínában. Ez a szám körülbelül százzal növekedhet idén, így összesen 900 helyen lehet majd Hyundai modellekhez jutni az országban. Szecsuán tartomány pl. 7 új márkakereskedéssel bővül. A kereskedések számának növekedése emeli a Hyundai márka megítélését is, amely szintén újabb vásárlókat hozhat.


Milyen intézkedések várhatóak a vevőszolgálattal kapcsolatban?

Amit biztosan állíthatok, hogy a Beijing-Hyundai egyre több figyelmet fordít a vevőszolgálat fejlesztésére. Továbbá a Beijing-Hyundai figyelemmel kíséri a nem hitelesített szervizek népszerűségének növekedését, amelyeket az alacsonyabb árfekvésük miatt választanak az autótulajdonosok. Azonban a gépjármű-technológia fejlődésével úgy gondoljuk, ez a helyzet kevésbé terjed a jövőben. Többek között a nyolcadik generációs Sonata már olyan fejlett, egyedi elektronikai rendszerrel rendelkezik, amelyet kizárólag speciálisan erre felkészített Hyundai szakműhelyekben lehet karbantartani.

Forrás: autonews.gasgoo.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei