A Hyundai a leginnovatívabb autógyártó



A Boston Consulting Group minden évben felállítja az általuk leginkább innovatívabbnak tartott vállalatok listáját. Ebben a Hyundai, a Toyota és Volkswagen is komoly helyezést ért el idén.

Az amerikai Boston Comsulting Group évente listát készít, amelyben számba veszi a leginnovatívabb vállalatokat. A legjobb 50-ben tíz autóipari vállalkozás kapott helyet, azon belül is a Hyundai és a Toyota vállalatoknak előkelő helyezés jutott. A Hyundai idén tizedikként a legjobb autógyártó, míg a Toyota szorosan mögötte a tizenegyedik.  

A harmadik autógyártó a Ford, amelynek a 12. helyet sikerült megszereznie, a 13. hely pedig a Hyundai leányvállalatáé, a Kiáé, amelyet a BMW követ a 14. helyen. Őket követi a sorrendben a Nissan, az Audi, a General Motors, a Renault, valamint a Volkswagen.


A Hyundai idén 12 helyet javított a tavalyi eredményéhez képest, miközben a Volkswagen 15 pozíciót rontva és kis híján sereghajtóként a 45. helyre csúszott vissza. Az ötvenes lista első három helyét egyébként idén sorrendben az Apple, a Google és a Samsung vezeti.

Forrás: autoweek.nl

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei