Használtautó programot indított a Hyundai a Közel-Keleten


A Hyundai a Közel-Kelet államainak igényeire igazított minőségi használtautó programot indított a térségben, amelyet a következő 12 hónapban mindenhol be kívánnak vezetni.

Az új program első állomásaként januárban Szaúd-Arábiában létrehoztak egy kifejezetten erre a célra épített autószalont, ahol ügyelni fognak a koreai márka modelljeinek kimagasló maradványértékére. Ez biztosíthatja az új Hyundai modellek tulajdonosait arról, hogy megfelelő áron számíthassák be később autójukat a csereprogram keretein belül.

A gondtalan vásárlás elősegítése révén az új minőségi használtautó programban használt járművet vásárlók szintén nagyobb bizalmat érezhetnek az ügylet során, hiszen a használt Hyundai modellek a gyári garancián túl, illetve azon felül egy év, vagy 20 ezer kilométeres garanciával kerülnek értékesítésre, miközben minden egyes beszámított jármű ellenőrzött előélettel rendelkezik, amely garantálja a valós futásteljesítményt.


További biztosítékként minden jármű átmegy egy 100 pontos részletes műszaki átvizsgáláson, amelyet a Hyundai szakemberek kifejezetten a Közel-Kelet igényeihez igazítottak, így a légkondicionáló berendezésekre és fékrendszerre nagyobb figyelmet szentelnek. Egy komolyabb meghibásodás esetén a vásárlók 15 napon belül kicserélhetik az autót, vagy akár vissza is adhatják azt.  

A programban részt vevő, négy évnél nem öregebb autókat az érdeklődők minden kötelezettség nélkül kipróbálhatják és egy külön szerződésben akár országúti assistance-ra, ingyenes olajcserékre, illetve kedvezményes alkatrészekre vonatkozó szerződést is köthetnek.

Forrás: theweek.co.om

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei