14 hónapja növekedésben a Hyundai Ausztráliában


Július ismét rekordhónap volt a Hyundai Motor Company Ausstralia életében, amelynek során immár 14. hónapja növekednek a vállalat értékesítési eredményei.

A Hyundai júliusban 8 009 autót adott el Ausztráliában, amellyel a Fordot, Mitsubshit és a Nissant is megelőzve a negyedik helyen zárta a július hónapot. A személygépkocsi-értékesítést tekintve a Hyundai 5 757 darabbal a még inkább előkelő harmadik helyezést szerezte meg, megelőzve ezzel a Mazdát és cáfolhatatlan bizonyítékát adva a Hyundai termékeinek növekvő népszerűségét Ausztráliában.   

A kategóriák közül háromban is Hyundai modellek kerültek ki első helyen: a kisautók között az i20/Accent, a városi terepjárók között az ix35, míg a személyszállítók kategóriájában az iMax (H-1) győzedelmeskedett. Emellett a sportkocsik és a haszonjárművek között a Veloster és az iLoad (H-1 Van) másodikként futott be.



90 235 autó eladásával minden idők legerősebb júliusát zárta az ausztrál autópiac, ahol a vállalati flottavásárlások száma is 5 százalékkal nőtt. A vállalati eladások tekintetében a Hyundai 6 százalékkal tudta növelni eladásait.   

„tartósan, rendezett formában tudtuk növelni üzleti eredményeinket.” – mondta Damien Meredith, a Hyundai Motor Company Australia értékesítési vezetője. „Biztos vagyok abban, hogy ez a szellemiség a következő hónapokban továbbra is kitart. Rekordszintű eladásaink mindent elmondanak a termékeink, a márka, a csapatunk és a kereskedőhálózat minőségéről.” – tette hozzá.


Forrás: paddocktalk.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei