Poli, a gyerekeket tanító robotautó világsztár lesz


A Hyundai Motor Company eddigi sikeres dél-koreai közlekedésbiztonsági kampányán alapuló új, világszintű kampányt indított a gyerekek biztonságos közlekedésének elősegítése érdekében.

A Hyundai Motor Company, a ROI Visual és az EBS koreai cégekkel közösen fejlesztett, Poli névre keresztelt animációs robotautó népszerűségére építve a vállalat egy 24 hetes animációs sorozatot indít el Kínában a kínai CCTV (China Central Television) állami tévétársaság csatornáján. Ezeket további rajzfilmek követik Oroszországban, Brazíliában és Indiában jövőre.



„Felelősségteljes, egy életen keresztüli autós partnerek kívánunk lenni.” – mondta Yeo-Chul Yoon alelnök a CCTV-vel kötött szándéknyilatkozat szöuli aláírásakor. „Még nagyobb erőfeszítéseket teszünk a jövőben gyerekeink biztonságos közlekedésének elősegítésére világszerte.”

A „Közlekedésbiztonsági mesék Poli robotautóval” című sorozat a vállalat „Biztonságos Mozgás” elnevezésű társadalmi kampányának része, amely a gyerekeket szórakoztató formában tanítja meg helyesen, biztonságosan közlekedni. A sorozat mellett online és offline programok is hozzájárultak ahhoz, hogy a program nemcsak hatalmas népszerűségre tett szert, de a 2010-es indulást követően hatékonyan elérte céljait. Erre a sikerre alapozva a Hyundai magabiztosan építheti kampányát más országokban is.    


A Hyundai Motor a gyerekek közlekedésbiztonságának legnagyobb dél-koreai támogatójaként különböző társadalmi programokat dolgozott ki négy fő témára építve: „Könnyű Mozgás”, „Biztonságos Mozgás”, „Zöld Mozgás” és „Örömteli Mozgás.”  


Forrás: cision.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei