Ingyenes a Legoland a Hyundai tulajdonosoknak


A Hyundai tulajdonosok különleges előnyhöz juthatnak a hétvégén, amikor is ingyenesen látogathatják meg a németországi Legoland-et.

A Hyundai már 2010. óta a németországi Günzburgban felépült Legoland stratégiai partnere, ahová augusztus 3-án és 4-én minden Hyundai tulajdonos elhozhatja családját, akikkel együtt ingyenesen tekinthetik meg a park látnivalóit. Mindehhez nem kell mást tenni, mint az autó kulcsát és forgalmi engedélyét a bejáratnál felállított Hyundai fogadópultoknál bemutatni.

A park látnivalói között megtekinthető többek között a kínai nemzeti cirkusz előadása is, de a Hyundai Parcours állomáson a családok kerékcserében, vagy akár labdarúgási sebességben is összemérhetik erejüket. Azok a családok, akik minden versenyszámban részt vettek, nyereménysorsoláson vesznek részt. 

A legkisebbek számára a Hyundai egy járművezetési tanfolyamot is szervez, ahol a kicsik egy Lego játékautóra hasonlító kisautóban gyűjthetik első vezetési tapasztalatukat. A nagyobbak egy rövid elméleti oktatást követően 6 km/h sebességgel kőrözhetnek a pályán és megkaphatják életük első jogosítványát is.  

A Németországban futó „i30 Real-Like Tour” is a parkban lesz a hétvégén, de a Hyundai szervezésében ki lehet próbálni a Santa Fe, i30 kombi és az i40 kombi modelleket is. A különleges hétvége zárásaként 4-én este 10-kor tűzijátékkal búcsúzik a Legoland a Hyundai tulajdonosoktól.

Forrás: speedheads.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei