Százezer cseh gyártású Hyundai került Oroszországba


Oroszország, orosz vállalatok és cseh vállalatok képviselői előtt a Hyundai csehországi gyárában adták át nemrég az orosz piacra szánt százezredik autót.    

Oroszország a Hyundai Motor Manufacturing Czech második legnagyobb piaca Németország mögött, ahová a gyár beindulása, vagyis 2008 óta szállítja a koreai márka különböző modelljeit a vállalat. A Nosovicében készülő autók, főképp az ix35 hobbiterepjáró iránt folyamatosan növekszik az érdeklődés Oroszországban.

„Fontos az autó kényelmes vezethetősége, biztonsága és remek fogyasztása.” – mondta Alexand Turov, Oroszország csehországi kereskedelmi attaséja. „A legfontosabb azonban mind közül, hogy a Hyundai teljes gyártásrendszere elsősorban vevőorientált.” – tette hozzá.   


Turov szavaihoz kapcsolódott Vladimir Mikojan, a prágai Orosz Kereskedelmi és Iparkamara képviselője is, akinek remek tapasztalatai vannak a Hyundai autóival kapcsolatban, hiszen vállalati autója is egy Hyundai ix35: „A külső-belső formavilága miatt választottam az autót. Úgy gondolom, nagyon meggyőző. Az ix35 komfortos vezethetőséget kínál. Háromévnyi használat után egyetlen meghibásodás sem történt, még mindig olyan, mintha új volna.”

A Hyundai kínálata a Nosovicében készülő modellek mellett Oroszországban elsősorban a Solaris modellekre épül, amelyeket a vállalat orosz testvérgyára, a Hyundai Motor Manufacturing Russia készít Szentpéterváron 2011. óta.   

Forrás: hyundai-motor.cz

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei