Bemutatták a Veloster Zombi Túlélő-autót


Az idei San Diego-i Képregény-fesztivál alkalmából a Hyundai a Walking Dead sorozat alkotóival közösen ismét egy különleges modellt alkotott.

A nemrég megrendezésre került San Diegoi. Képregény-fesztiválon bemutatkozott a Hyundai Veloster Turbo egy különleges változata, amelyet minden eshetőségre felkészülve elláttak olyan speciális felszerelésekkel, amelyek jól jöhetnek egy zombitámadás alkalmával.


A Galpin Auto Sports által átalakított autót a tavalyi Elantra Coupe átalakítás után ismét látogatók tízezrei csodálhatták meg, akik képet kaphattak arról, hogyan képzelik az alkotók a tökéletes védelmet a zombik ellen.


Az átalakított Veloster Turbot ugyanis még a tavalyi Elantránál is agresszívabb fegyverarzenállal szerelték fel, amelyek között megtalálhatjuk a kézzel összeállított páncélzatot, a motorháztetőre erősített gépfegyvereket, lángszórókat csakúgy, mint az első lökhárítóba szerelt láncfűrészeket, terepgumikat, valamint a szögesdróttal és kovácsoltvassal megerősített ablakburkolatokat.  


Akinek nem nyerte el tetszését a kiállított Veloster, az akár saját maga is megalkothatja saját Veloster, Santa Fe vagy Elantra Coupe zombiálló autóját egy erre a célra létrehozott számítógépes alkalmazás segítségével. Az alkotás öröme mellett a pályázók részt vehetnek egy nyereményjátékon is, amelynek során a kiválasztott kreációt valóban megépítik az ősszel esedékes New York-i Képregény-fesztiválra.



Forrás: hyundailikesunday.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei